avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inmatriculare auto fara acte de provenienta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inmatriculare auto fara acte de provenienta

Pot sa inmatriculez o masina care in urma identificarii facute de RAR,s-a dovedit a fi cu acte de provenienta(de Bulgaria) false?Mentionez ca actele au fost retinute de RAR si masina este blocata la RAR,iar mie mi s-a spus sa fac rost de actele originale pentru a continua demersurile de inmatriculare in Romania,pana atunci masina mea sta in parcare,n-o pot folosi,iar eu acum nu am niciun act la ea.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Puissance , utilizator 11:47, 3 Decembrie 2013
Daca auto are datele blocate in baza de date RAR,este situatie delicata
Analizati oportunitatea recuperari sumei de va vanzatorul auto-eventual prin instanta
Nu am cum sa mai gasesc acel vanzator dar eu totusi vreau sa inmatriculez masina,eu am fost cumparator de buna credinta,nu aveam de unde sa stiu ca actele sunt false,eu le-am luat ca fiind bune...Exista vreo varianta sa rezolv problema,eventual sa gasesc actele originale ale masinii?
Numai in situatia in care desfasurati demersuri la nivelul autoritatilor di tara de unde provine auto
Daca actele s-a dovedit ca sunt false,exista posibilitatea sa va confruntati cu situatia in care auto figureaza in baza de date auto furate
S-a verificat prin INTERPOL si nu este furata,doar ca nu am actele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata jan1985 jan1985 Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati caut urgent o solutie, am cumparat o masina in data de 25 ianuarie 2013 in urma efectuari RAR am descoperit ca masina are ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara acte ALTINGEAN ALTINGEAN buna ziua , intentionez sa achizitionez un autoturism din franta de la \\"confiscate\\" . achizitia se va face prin licitatie publica , si voi primi ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)