avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara acte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara acte

buna ziua ,
intentionez sa achizitionez un autoturism din franta de la "confiscate" .
achizitia se va face prin licitatie publica , si voi primi factura si ordin judecatoresc de punere in posesie , pe post de act de proprietate .
in afara de masina si aceste hartii ei nu imi dau nimic , adica actele masinii (de unde reies caracteristicile si datele despre masina) nu le am .
ajung cu masina in tara (pe platforma evident ) si incepe alergatura .
cum pot sa inmatriculez aceasta masina , care sunt pasii de urmat ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Puissance , utilizator 09:37, 3 Decembrie 2013
Initial solicitati firmei producatoare a masinii eliberarea unui duplicat de documente
Buna ziua,spuneti-mi,va rog,ce posibilitate exista sa pot inmatricula o masina in conditiile in care cei de la RAR mi-au spus ca actele de provenienta(de Bulgaria) sunt false?Eu am cumparat masina de la un samsar de care nu mai pot sa dau,cu actele respective,cu intentia de a o inmatricula in Romania.Asadar,am mers cu ea la RAR pt identificare si acolo,spre surprinderea mea,mi-au zis ca actele sunt false si masina este blocata de RAR.Eu acum stau cu masina in parcare fara niciun act la ea,deoarece actele au ramas la RAR,cei de acolo zicandu-mi sa fac rost de actele originale si atunci imi vor debloca masina.Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara acte de provenienta Puissance Puissance Pot sa inmatriculez o masina care in urma identificarii facute de RAR,s-a dovedit a fi cu acte de provenienta(de Bulgaria) false?Mentionez ca actele au fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto strain cu documente pierdute asketerion asketerion Am o masina inmatriculata pe numele meu in Franta si intentionam sa o inmatriculez in tara. Recent, insa, am pierdut actul de inmatriculare (carte grise) ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare auto cu numere ro icemanciprian icemanciprian buna ziua,acum ceva timp am cumparat o masina inmatriculata pe Arges,cu taxa platita,dovada de la ANAF aproape toate in regula,numai ca ...pe spatele talonului ... (vezi toată discuția)