Am o masina inmatriculata pe numele meu in Franta si intentionam sa o inmatriculez in tara. Recent, insa, am pierdut actul de inmatriculare (carte grise) intr-o parcare. Pot inmatricula masina fara acest act? Este foarte complicat sa refac actele in Franta intrucat nu mai locuiesc acolo. Va multumesc anticipat
Este obligatoriu la RAR s a prezentati acest document in baza caruia autoritatea romana urmeaza sa faca verificari sa elibereze certificat de autenticitate si cartea masinii
Ati putea obtine copie dupa cartea originala
Multumesc pentru raspuns! E destul de complicat sau poate chiar imposibil. Pentru a obtine un duplicat din Franta al actului de inmatriculare e nevoie de un control tehnic facut la un service autorizat,deci din Franta iar eu nu pot sa ies cu masina din tara. A doua problema e ca am nevoie de un justificativ de domiciliu de pe teritoriul Frantei. Speram sa existe o modalitate de a parcurge procedura in tara fara acest act.
Salut! Sunt relativ in aceeasi situatie. Am reusit sa iau numere rosii dar astept confirmarea autoritatilor Franceze. Tu cum ai rezolvat cu masina, cand a venit confirmarea? Stii cumva care e procedura, romanii trimit mail sau cum procedeaza? Ms!