avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inmatriculare auto strain cu documente pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inmatriculare auto strain cu documente pierdute

Am o masina inmatriculata pe numele meu in Franta si intentionam sa o inmatriculez in tara. Recent, insa, am pierdut actul de inmatriculare (carte grise) intr-o parcare. Pot inmatricula masina fara acest act? Este foarte complicat sa refac actele in Franta intrucat nu mai locuiesc acolo. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trufin Elisei remus 20 , utilizator 13:40, 4 August 2021
Este obligatoriu la RAR s a prezentati acest document in baza caruia autoritatea romana urmeaza sa faca verificari sa elibereze certificat de autenticitate si cartea masinii
Ati putea obtine copie dupa cartea originala
Multumesc pentru raspuns! E destul de complicat sau poate chiar imposibil. Pentru a obtine un duplicat din Franta al actului de inmatriculare e nevoie de un control tehnic facut la un service autorizat,deci din Franta iar eu nu pot sa ies cu masina din tara. A doua problema e ca am nevoie de un justificativ de domiciliu de pe teritoriul Frantei. Speram sa existe o modalitate de a parcurge procedura in tara fara acest act.
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
asketerion, utilizator
Salut! Sunt relativ in aceeasi situatie. Am reusit sa iau numere rosii dar astept confirmarea autoritatilor Franceze. Tu cum ai rezolvat cu masina, cand a venit confirmarea? Stii cumva care e procedura, romanii trimit mail sau cum procedeaza? Ms!
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
MMcm, utilizator
Am pierdut carte gris in saplatorie cu sa fac sa recuperez sau sa o refac nouă și căt mă costa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)