avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pt. liniste Constanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pt. liniste Constanta

Ajutor! Nu am stiut despre termenul limita pentru depunerea declaratiei pt aceasta taxa. Anul trecut s-a ocupat altcineva de acest lucru, acum eu sunt sef unitate la un punct de lucru al unei firme cu sediul central in alt judet. Chiar se percep aceste amenzi-800-2000lei?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:02, 23 Martie 2009
Trebuie sa verificati la Primaria Constanta.Acestea sunt decizii de interes local luate de Consiliul Local al Primariei Constanta.Chiar daca este vorba de o filiala din Constanta a unei societati cu sediul in alt judet,Primaria poate lua masurile aduptate in Consiliul Local si impotriva acelei filiale,cu mentionarea sediului si numelui firmei centrale in procesul verbal sau in actul intocmit.Neindicarea tuturo datelor poate atrage nulitatea absoluta a documentului intocmit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese georgebt georgebt buna ziua.sunt angajat cu contract de munca la primarie avand functua de asistent medical comunitar cu finantare de la ministerul sanatatii.in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Functii incompatibile cu functia de manager spital ECD-Excellent Personal Services ECD-Excellent Personal Services Spunetimi-va rog daca functia de manager spital (luat in administrarea primariei) este compatibila cu functia de consilier local (poate o persoana sa detina ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate simultan pfa, consilier local, salariat antofel antofel Exista vreo incompatibilitate in a detine simultan calitatea de PFA, salariat al unei societati comerciale si consilier local. (vezi toată discuția)