avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita contract credit cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita contract credit cu garantie imobiliara

Am primit de la executorul judecatoresc un plic cu urmatoarele documente: o instiintare, o somatie, o incheiere privind stabilirea cuantumului cheltuielilor de executare si o incuviintare a executarii silite emisa de judecatorie.
Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele care urmeaza si cum pot evita legal executarea silita. Imobilul ipotecat e singura proprietate si atat eu cat si sotul suntem salariati, avand venituri care pot acoperi 60% din rata lunara pe care o plateam conform contractului de credit. Din diferenta neplatita lunar s-a acumulat in timp restanta mai mare de 90 zile si s-a demarat executarea silita. Am beneficiat in timp de 2 reesalonari. Conform contractului am adus la cunostinta bancii (verbal si prin mail) ca nu putem plati rata integral si sa gasim o solutie, pe cale amiabila, de plata. Verbal ni s-a spus ca nu se mai poate face nimic.
Dupa primirea plicului cu documentele mentionate mai sus l-am cautat pe excutorul judecatoresc care nu e in localitate timp de o saptamana. Ce pot face in conditiile prezentate?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma.....cu un sfat... TANASE SIMONA TANASE SIMONA buna seara. ...incep prin a va ruga sa ma ajutati ..pe 03 06 2007 am facut un credit la o banca din oras. eu sunt in concediul ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca ank2010 ank2010 buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema.in data de 06.10.2006 am avut luat un frigider in rate de la [editat] am achitat atunci 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)