avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract comodat - radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract comodat - radiere auto

Persoana care intra in posesia masinii in baza contractului de comodat va avea obligatia de a plati impozitul pentru masina?
Eu dupa ce radiez masina in baza contractului de comodat masina va fi mutata in finante pe numele celeilalte persoane pentru a plati impozitul?
Mentionez ca vreau sa radiez masina si s-o scot din finante pentru ca are 28 de ani si este si avariata.
Cel mai recent răspuns: ruxandra-maria , utilizator 19:51, 13 Septembrie 2013
Prin contractul de comodat nu se transfera si dreptul de proprietate ci doar dreptul de utilizare/folosire.
Un vehicul nu se radiaza in baza contractului de comodat.

Conditiile in care se radiza un vehicule le gasiti aici
[ link extern ]
"Copia unui document care atestă deţinerea unui garaj, teren, curte, parcare, unde va fi depozitat vehiculul respectiv", nu poate fi contractul de comodat prin care dovedesc ca autovehiculul este depozitat pe roprietatea(in curtea) cuiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cererea proprietarului si scutire de la impozit DumitruLila DumitruLila Buna ziua! Ce trebuie facut ca sa poti sa scoti o masina de la Administratia Financiara adica sa nu o mai ai in rol si sa nu mai platesti impozit? ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autoturism de la impozit ionutz_vacaru ionutz_vacaru Doresc sa radiez o masina din circulatie, si sa o scot de la impozit dar sa raman cu autoturismul in curtea proprie. De radiat din circulatie e simplu, dar de ... (vezi toată discuția)