avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul copilului la o indemnizatie sau ajutor social ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul copilului la o indemnizatie sau ajutor social in urma decesului tatalui de leucemie, daca tatal nu a lucrat cu forme legale

Buna ziua! As dori sa ajut pe cineva care nu gaseste de mult timp raspuns la intrebarea ei.
Citez intrebarea doamnei:
" Buna ziua...am auzit la protv mai de mult despre o lege prin care daca unul din parinti moare de cancer minorul poate beneficia de ceva banuti de la stat....un ajutor ceva/Tin s aprecizez ca fetita mea are 4 ani, sotul meu a murit de tanar de leucemie si nu a apucat sa munceasca cu forme legale...pot beneficia de ceva in acest caz?"

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil minor macul rosu macul rosu buna seara ! as dori sa stiu daca fiul meu de 9 ani beneficiaza de pensie de urmas ? mentionez ca am divortat de tatal copilului in urma cu 7 ani si acum o ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate crestere copil si bani pentru decesul tatalui tudoramelia tudoramelia BUNA ZIUA! IN CURSUL ZILEI DE IERI O4.10.2010 AM AFLAT CA ATUNCI CAND ITI MOARE CINEVA DE GRADUL UNU DIN FAMILIE FIRMA TREBUIE SA ITI DEA BANI . LA MOMENTUL ... (vezi toată discuția)
Actul de intretinere poate fi spart? laura_agapy laura_agapy Buna ziua este vorba despre casa parintilor mei,tatal a murit,mama traieste,fratele meu a murit,am ramas eu,mama fetita fratelui meu si cumnata mea.cumnata ne ... (vezi toată discuția)