avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de intretinere poate fi spart?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de intretinere poate fi spart?

Buna ziua
este vorba despre casa parintilor mei,tatal a murit,mama traieste,fratele meu a murit,am ramas eu,mama fetita fratelui meu si cumnata mea.cumnata ne obliga sa vindem casa parintilor mei si sa-i dam jumatate din pret.eu stiu ca ea si fetita nu ne pot obliga sa vindem casa,mama mea fiid batrana si dorind sa moara in casa ei..intrebarea este ,DACA MAMA MEA IMI FACE UN ACT DE INTRETINERE IN CARE SA-MI LASE CASA SAU PARTEA EI DIN CASA,CUMNATA SI FIICA EI POT ATACA ACTUL DE INTRETINERE PENTRU A BENEFICIA DE PARTEA LOR DIN CASA PARINTILOR MEI?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:03, 18 Iunie 2013
Trebuie dezbatuta intai succesiunea dupa tatal dvs .unde mostenitori sunteti dvs mama si fie fetita sau fie fetita si cumnata, depinde de data decesului fratelui dvs.
Apoi veti hotari ce veti face cu casa.
AM FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA TATALUI MEU SI SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA FRATELUI MEU..FRATELE A MURIT ACUM 3 ANI SI A AVUT 27 ANI DE CASNICIE

Interventie moderator

va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Se poate interpreta ca ton agresiv in discutie
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
ContSters250994, utilizator
cine sunt mostenitori dupa tatal dvs? Nimeni nu poate fi tinut sa ramana in indiviziune. Mostenitorii /mostenitorul fratelui dvs poate a eara iesirea din indiviziune iar dvs fie ii dati sulta si ramaneti cu imobilul fie veti vinde imobilul si fiecare mostenitor isi va lua cota parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copropietari - mostenire laura_agapy laura_agapy este vorba despre casa parinteasca,a parintilor mei.Tatal meu a murit acum 12 ani,s-a facut succesiunea atunci.acum 3 ANI a murit si fratele meu.Am facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca luiza44 luiza44 sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui....... va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)