avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si violenta

Buna ziua ,in urma cu an pe data de 14 aug 2012,am fost batuta in urma unei tilharii in propria mea casa ,de un fost chirias de al meu.S a facut constatare la fata locului de catre Politie s a intocmit process -verbal ,m am adresat la INML ,de unde am primit certificate medical pentru 7-8 zile,Am depus certificatul la sectia de Politie ,a fost audiat si martorul care era la fata locului ,s a intocmit dosar care a fost trimis la Parchetul Sec 6 ....A trecut un an de zile nu am primit niciun fel de raspuns ,iar in urma vizitei mele facuta la Parchet ,am fost anuntat verbal ca s a dat neinceperea urmariiri penale .Am facut o reclamatie pentru a mi explica si mie raspunsul lor.Vreau sa stiu ce pot face pt ca eu in continuare sunt terorizata si amenintata de acest individ.Chiar in tara asta putem fi batuti de oricine ca Parchetul da dreptate infractoriilot.
Va rog sa ma sprijiniti in a primii un raspuns pt ca eu chiar nu stiu ce sa fac.Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: predadan79 , utilizator 02:08, 21 Septembrie 2013
Pai faceti o scrisoare la Parchet si in momentul primirii unui raspuns aveti dreptul la a consulta dosarul, motivatia si eventual puteti contesta acel raspuns..
Succes
Trebuie sa depuneti plangere impotriva rezolutiei de NUP la procurorul ierarhic superior in termen de 20 de zile de la comunicare.
V A MULTUMESC DL AVOCAT ,INTOTDEAUNA IMI SUNTETI DE FOLOS ,PROBLEMA NU ESTE A MEA DIRECTA EU DOAR AM EXPUS O ,IN CAUZA ESTE O VECINA DIN BLOC ,iNTREBAREA NOASTRA E ...E CORECT CA PARCHETUL SA NU TRIMITA NIMIC ACASA ,SI NU MAI VORBESC DUPA CE A FOST TILHARITA PENTRU CA ASTA ESTE SCOPUL ,A FOST BATUTA SI TIRATA PT A FI ARUNCATA DE LA ETAJUL 9...PE CE BAZA SA DAT NUP???
Intervenție moderator:

@orsaia2006, am rugămintea să nu mai folosiți majuscule în redactarea mesajelor.Mulțumesc.
Ok nu am stiut ...merci!

Alte discuții în legătură

Recurs pt raspuns nesatisfacator din partea parchetului privind nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 Buna ziua.As dori sa-mi raspunda cineva cum se formuleaza un recurs la o instiintare primita de la parchet,in urmatoarea situatie;In urma divortului,copilul ... (vezi toată discuția)
Exceptia tardivitatii introducerii plangerii penale gyandy gyandy Buna ziua,am o intrebare. Am facut o plangere penala ptr tulburarea de posesie,art 220 din codul penal.la care am pus poze (65) evidente,doveditoare,plus cele ... (vezi toată discuția)
Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)