Buna ziua ,in urma cu an pe data de 14 aug 2012,am fost batuta in urma unei tilharii in propria mea casa ,de un fost chirias de al meu.S a facut constatare la fata locului de catre Politie s a intocmit process -verbal ,m am adresat la INML ,de unde am primit certificate medical pentru 7-8 zile,Am depus certificatul la sectia de Politie ,a fost audiat si martorul care era la fata locului ,s a intocmit dosar care a fost trimis la Parchetul Sec 6 ....A trecut un an de zile nu am primit niciun fel de raspuns ,iar in urma vizitei mele facuta la Parchet ,am fost anuntat verbal ca s a dat neinceperea urmariiri penale .Am facut o reclamatie pentru a mi explica si mie raspunsul lor.Vreau sa stiu ce pot face pt ca eu in continuare sunt terorizata si amenintata de acest individ.Chiar in tara asta putem fi batuti de oricine ca Parchetul da dreptate infractoriilot.
Va rog sa ma sprijiniti in a primii un raspuns pt ca eu chiar nu stiu ce sa fac.Multumesc!!!
Pai faceti o scrisoare la Parchet si in momentul primirii unui raspuns aveti dreptul la a consulta dosarul, motivatia si eventual puteti contesta acel raspuns..
Succes
V A MULTUMESC DL AVOCAT ,INTOTDEAUNA IMI SUNTETI DE FOLOS ,PROBLEMA NU ESTE A MEA DIRECTA EU DOAR AM EXPUS O ,IN CAUZA ESTE O VECINA DIN BLOC ,iNTREBAREA NOASTRA E ...E CORECT CA PARCHETUL SA NU TRIMITA NIMIC ACASA ,SI NU MAI VORBESC DUPA CE A FOST TILHARITA PENTRU CA ASTA ESTE SCOPUL ,A FOST BATUTA SI TIRATA PT A FI ARUNCATA DE LA ETAJUL 9...PE CE BAZA SA DAT NUP???