Buna ziua.As dori sa-mi raspunda cineva cum se formuleaza un recurs la o instiintare primita de la parchet,in urmatoarea situatie;In urma divortului,copilul crescut pina la 6 ani exclusiv de mine,a fost totusi incredintat mamei,pe motiv ca ea ramine in casa in care a crescut copilul.Am deschis proces pt vizitare minor,am avut o sentinta.am facut apel.fosta sotie a venit cu martori mincinosi,am pierdut apelul si mi s-a mai si pus conditia ca pot lua copilul la domiciliul meu doar cu acordul minorului,iar in lipsa acordului mama este obligata sa permita sa stau cu copilul la domiciliul acestuia comform programului de vizitare,adica a doua si a patra simbata din saptamina de la orele 10-18.MI-A DAT VOIE SA IAU COPILUL DE DOUA ORI IN DECEMBRIE ANUL TRECUT ,IAR A TREIA OARA INSOTIT DE UN MARTOR CA DE OBICEI,AM MERS SA-MI IAU COPILUL COMFORM PROGRAMULUI.Mi-a deschis doamna,nu mi-a permis sa intru in casa ,copilul nu l-am vazut de fel,si a spus de fata cu martorul,ca nu mi-l da.Am facut plingere penala,pentru nerespectarea hotariri judecatoresti,politia a dat curs plingerii,a fost audiat si martorul si ea.a recunoscut la politie ca nu a vrut sa mi-l dea ,iar astazi dupa 6 luni primesc raspuns de la parchet ca doamna este scoasa de sub urmarirea penala,pt ca nu exista cauza.ca de fapt minorul nu a dorit sa vina,Martorul meu nu a fost audiat de parchet,eu nici atit,s-a luat in calcul doar declaratia doamnei dupa bunul ei plac.Am drept de recurs in 20 zile.Va rog ajutatima cum si unde sa formulez recursul. Mentionez ca este aceeasi doamna procuror,care a scoso de sub o alta urmarire penala,intr-o plingere in care fosta sotie a facut niste credite in numele meu,de la banci eu nestiind de ele,iar atunci s-a ales doar cu o amenda administrativa.Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
vasy_v23 , utilizator
13:35, 8 Iulie 2011