avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs pt raspuns nesatisfacator din partea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs pt raspuns nesatisfacator din partea parchetului privind nerespectarea hotariri judecatoresti

Buna ziua.As dori sa-mi raspunda cineva cum se formuleaza un recurs la o instiintare primita de la parchet,in urmatoarea situatie;In urma divortului,copilul crescut pina la 6 ani exclusiv de mine,a fost totusi incredintat mamei,pe motiv ca ea ramine in casa in care a crescut copilul.Am deschis proces pt vizitare minor,am avut o sentinta.am facut apel.fosta sotie a venit cu martori mincinosi,am pierdut apelul si mi s-a mai si pus conditia ca pot lua copilul la domiciliul meu doar cu acordul minorului,iar in lipsa acordului mama este obligata sa permita sa stau cu copilul la domiciliul acestuia comform programului de vizitare,adica a doua si a patra simbata din saptamina de la orele 10-18.MI-A DAT VOIE SA IAU COPILUL DE DOUA ORI IN DECEMBRIE ANUL TRECUT ,IAR A TREIA OARA INSOTIT DE UN MARTOR CA DE OBICEI,AM MERS SA-MI IAU COPILUL COMFORM PROGRAMULUI.Mi-a deschis doamna,nu mi-a permis sa intru in casa ,copilul nu l-am vazut de fel,si a spus de fata cu martorul,ca nu mi-l da.Am facut plingere penala,pentru nerespectarea hotariri judecatoresti,politia a dat curs plingerii,a fost audiat si martorul si ea.a recunoscut la politie ca nu a vrut sa mi-l dea ,iar astazi dupa 6 luni primesc raspuns de la parchet ca doamna este scoasa de sub urmarirea penala,pt ca nu exista cauza.ca de fapt minorul nu a dorit sa vina,Martorul meu nu a fost audiat de parchet,eu nici atit,s-a luat in calcul doar declaratia doamnei dupa bunul ei plac.Am drept de recurs in 20 zile.Va rog ajutatima cum si unde sa formulez recursul. Mentionez ca este aceeasi doamna procuror,care a scoso de sub o alta urmarire penala,intr-o plingere in care fosta sotie a facut niste credite in numele meu,de la banci eu nestiind de ele,iar atunci s-a ales doar cu o amenda administrativa.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasy_v23 , utilizator 13:35, 8 Iulie 2011
In termen de 20 de zile de la comunicare faceti plangere impotriva solutiei procurorului la procurorul ierarhic superior, plangere in care aratati de ce nu sunteti multumit de solutia data de procuror.
Daca nici solutia data de procurorul ierarhic superior nu va multumeste o sa puteti face tot in termen d 20 de zile de la comunicare plangere la Judecatoria in raza careia se afla parchetul care a dat solutia.
VA MULTUMESC.Ma indoiesc ca voi obtine ceva intr-un oras cu trei judecatori unde am fost evacuat din casa pina la terminarea divortului,unde mi s-a pus sechestru pe un bun comun,adica masina cumparata pe numele meu impreuna cu fosta sotie,unde procesul de vizitare minor prin ordonata presidentiala,l-am pierdut trecindu-se doar in caitul de sarcini.sec lipsa obiect,,unde acum am proces de partaj,iar fosta a cerut expertiza contabila ca a avut venituri mai mari,si sintem la al noualea termen doar pe acest subiect,contestind toti experti,iar la ultimul,a contestat chiar judecatoarea suma de 2500,r

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare monica2011 monica2011 buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot trimite prin posta o plangere, impotriva fostului sot ,la procuratura, pentru neplata pensiei alimentare a celor doi ... (vezi toată discuția)
Este o termen pentru cercetarea de la o plingerea penala? Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna, Am depus o plingerea penala la Parchetul din Arad in data 20 mai 1011, pentru ce me se a furat (golit) tot din apartamentul. In octombrie inca nu ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez si in cat timp pot depune contestatia la rezolutia procurorului? ionescu12 ionescu12 Buna ziua! Cu cateva luni in urma,am postat o intrebare \\"inselaciune sau abuz de incredere\\" si am depus o plangere penala,in urma careia,desi existau ... (vezi toată discuția)