Buna,
Am depus o plingerea penala la Parchetul din Arad in data 20 mai 1011, pentru ce
me se a furat (golit) tot din apartamentul.
In octombrie inca nu stiu nimic, si m-am dus la Parchet si mi si a respuns ca dosar este la Politia pentru cercetare.
Am sunat la politistul care are dosar si m-a spus ca a fost bolnav si nu a potut sa
lucreze la el, dar ma suna in doi sau tre zile.
Dupa 15 zile am sunat din nou si a raspuns ca a predat dosar la un colega si colega ma va suna in ceva zile.
A trecu inca o luna aproape, nimic! Si acum dac sun, nu raspunde.
Am lasat mesaje in cutia vocala: nimic!
Cum trebuie sa procedes ??
Merci!!
Buna ziua,
dupa raspuns Dvs/ am facut o cerere la Parchet din Arad prin scris, nu am avut nicio o raspuns.
Dupa care am sunat din nou la politistul care spunea ca se ocupa de cercetare si m-a
spus ca a trimis dosar la parchetul.
Dupa o luna (viner 20/1/2012) m-am dus la Parchetul din Arad si am fost de vorba cu Procurorul de serviciu care, suparat, m-a spus: "Tu esti Piccoli care a facut plingerea impotriva .... stai un pic... (a scos din dulap un dosar care avea o scrisoarea inauntru)
vezi?..... dosar este la Politia." Am raspuns ca Politia spune ca a trimis in Parchetul.
Atunc, inca cu tonul suparat, m-a pus sa scriu pe o foie ca am luat visiune ca dorar este la Politia si m-a spus ca trebuie sa astept linistit acasa o raspuns, sa nu mai solicit.
A trecut 7 lune de plingerea, nu a fost audiat nicio o martor din cinc propusi.
Este normal tot asto??
Mergeti cu memoriu in audienta la comandantul politiei
Trimiteti sesizaie scrise , forului ierarhic superior politiei careia v-ati adresat si primului procuror al parchetului judetean sau al celui superior unitatii de parchet care supravegheaza urmarirea penala
Buna ziua, am procedat cum ati spus Voi, am facut o solecitarea la Procuror din Tribunalul Arad, dar Procuror a dat solutia de ne incepere cercetare penala (nu a auzit nic o martor, nu a vorbit cu mine, numa refuzat).
Am facut plingerea la Judecatoria, si asta, fara se auta nicio o martor sau pe mine, a respins plingerea.
Nu inteleg: politia intirzia un an cercetari de ce spune "agentul a fost bolnav", dupa un an declara ca nu mai poate cercetare, dar martori, de ce nu se audiese??
Cum se procedease atunc: mi si a furat mobila ecc. din apartament, mi si a furat scule de la sediu firmei (in apartament): computer, arhivi, registri, actele, tot. si pentru Judecatoria este bine asa!!??
Cer scuze, dar trebuie sa vorbesc cu cineva de tot asto.
Merci. Piccoli