avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... EROARE IN PROCEDURA PENALE??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

EROARE IN PROCEDURA PENALE??

IN AUGUST 2009 M-A SA INTIMPLAT CEVA PROBLEMELE TOATE IMPREUNA:
- PROPRIETARIU CLADIRE UNDE AVEO O RESTORANT IN CHIRIA, SA DUS
ACOLO (LA RESTORANT) IN ABSENTA MEA, A DAT AFARA ANGAJATI SI A
INCHIS USA. M-AM DUS LA POLITIA SI CU POLITIA AM POTUT SA INTRU SA
M-A SCOT BULETINUL SI NU MAI MULT. INUTIL SA SPUN CA AVEO PLATIT CHIRIA SI TOT, NU AVEA CUM SA M-A DA AFARA.
AM INCEPUT O AZIUNEA PENALA PENTRU TULBURAREA DE POSESIA.
- DUPA 30/40 DE ZILE, CONCUBINA MEA A SCHIMBAT USA DE LA APARTAMENT UNDE LOCUIEO SI UNDE AVEO SI SEDIU FIRMEI CU O CONTRACT DE COMODAT (IN VIGOARE SI ACUM). MENTIONES CA DE O
LUNA AM AVUT O SENTINTA DEFINITIVA CARE SPUNE CA APARTAMENTUL
RESPECTIV ESTE 50% AL MEU SI AM INTABULAT IN CARTEA FUNCIARIA
SENTINTA ACEA.
- AM IMEDIAT CERUT HOTARIREA PRESIDENTIALA PENTRU A INTRA UNDE
LOCUIEO SI IN SEDIU FIRMEI: REFUSATA.
- INTRE TIMP PARCHETUL A TRIMIS DECISIA CU PAREREA PENTRU RESTORANT LA SEDIU FIRMEI (APARTAMENTUL DIN CARE SUN DAT AFARA), SI NIMEN NU A SPUS NIMIC LA MINE.
- CAND AM AFLAT DECISIA (NEGATIVA IMPOTRIVA MINE DE CE PROPRIETARIU SPUNEA CA NU AM PLATIT CHIRIA, CHIRIA DIN CARE AM TOATE CHITANTELE, ATUNC MINCIUNA) IN INTIRZIERE SI AM FACUT RECURS CU PROBELE IN INTERZIERE.
- AM PIERDUT PLINGERE DE CE RECURS FARA TERMENE.
INTREBARI:
- FOSTA CONCUBINA CARE NU M-A DAT ACCES LA APARTAMENT SI SEDIUL FIRMEI, ARE CEVA RESPONSABILITATE??
- AM O POSIBILITATE DE A REVIZIUREA DECISIA IN FUNTIA DE FAPT CA ACUMA SE STIE CA AVEO DREPT DE LOCUINTA ACOLO UNDE AM SI SEDIUL FIRMEI?
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 18:50, 5 Martie 2011
Situatia este destul de complicata si v-as sfatui sa apelati la un avocat. Intrucat spuneti ca aveti o cota de 50% din imobil puteti cere iesirea din indiviziune, atribuirea apartamentului catre dumneavoastra sau daca nu catre concubina, cel care va primi apartamentul urmand sa-l despagubeasca pe celalalt.
In ceea ce priveste ordonanat presedintiala am inteles ca nu ati facut recurs. Aveti dreptul sa il faceti insa aveti grija ca si aici este un termen de 15 zile de la comunicare.
In ceea ce priveste restaurantul puteti formula o actiune impotriva proprietarului pentru a va restitui chiria platita in avans precum si daune reprezentand beneficiul nerealizat (adica cam ce suma ati fi incasat daca restaurantul ar fi functionat( pe durata de valabilitate a contractului.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna, sunt Piccli, cer scuze pentru deranj continuo. Am facut o plingerea pentru tulburarea de posesia la cineva pentru ce m-a dat afara de o spatio ... (vezi toată discuția)
Revizuire de o decisia penala Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli AM AVUT IN CHIRIA O RESTORANT, CARE ERA PUNCT DE LUCRU. SEDIUL FIRMEI ERA ACASA LA FOSTA CONCUBINA MEA, CU CONTRACT DE COMODAT. CONCUBINA, M-A SCHIMBAT USA ... (vezi toată discuția)
Locuinta in apartament in devalmasie Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Cer scuze dac sriu ceva gresit, sunt italian. Am cumparat o apartament impreuna cu fosta concubina mea, si am trecut pe numele ei. Dupa ceva ani de zile, ea ... (vezi toată discuția)