avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionar gr.3 disponibilizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionar gr.3 disponibilizat

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana angajata cu 4 ore si care este si beneficiara a unei pensii de invaliditate gr.3 poate lua indemnizatie de somaj dupa disponibilizare? Cu alte cuvine, daca se poate cumula pensia de invaliditate gr.3 cu indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:37, 23 Martie 2009
mony a scris:

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana angajata cu 4 ore si care este si beneficiara a unei pensii de invaliditate gr.3 poate lua indemnizatie de somaj dupa disponibilizare? Cu alte cuvine, daca se poate cumula pensia de invaliditate gr.3 cu indemnizatia de somaj?

Consider ca nu poate benefica si de pensie de invaliditate,chiar daca este de gr.lll si de ajutor de somaj,deoarece beneficiaza deja de un ajutor de la stat.Mai ales in lumina propunerilor de modificari facute de Guvernul Romaniei,privind cumularea de venituri de la stat,aceasta cumulare pare imposibila..Din punctul meu de vedere fata de modicitatea unor astfel de ajutoare acest lucru ar trebui sa fie posibil.Dar este doar o parere personala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public si indemnizatie dorela dorela este posibil ca un functionar public sa aibe si indemnizatie pt gr.3. care sunt consecintele in asemenea situatie? (vezi toată discuția)
Somaj sau pensie de boala liliana666 liliana666 Buna ziua. In prezent sunt in concediu medical si unitatea la care lucrez ma pune in somaj la terminarea concediului medical.As dori sa stiu ca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Daca i-a incetat pensia de invaliditate poate beneficia de indemnizatie de somaj? mariiuca mariiuca Buna ziua.Tatal meu ere 57 ani, si la inceputul lunii a fost anuntat ca nu mai beneficiaza de pensia pe caz de boala.Poate beneficia de somaj?Nimeni nu vrea sa ... (vezi toată discuția)