avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce tip de societate trebuie sa infiintez pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce tip de societate trebuie sa infiintez pentru organizare nunti (evenimente)?

Vreau sa incep o afacere pe organizarea nuntilor si as vrea sa stiu ce tip de societate trebuie sa infiintez sa nu fiu nevoita safac prea multe investitii la inceput de drum. De ce acte sau calificari am nevoie? Mentionez ca am terminat dreptul si nu am calificare in domeniul in care vreau sa incep afacerea (am doar multa ambitie, creativitate si putere de munca :) )
Cel mai recent răspuns: Allyce , utilizator 22:36, 19 Septembrie 2013
Eu va recomand microintreprindere cu impozit de 3% pe venit pana la plafonul de 65.000 euro (50.000preconizat in 2014)
Si de ce as avea nevoie pentru a infiinta astfel de microintreprindere? ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Aceleasi acte ca pt orice societate, doar instiintati la Fisc faptul ca optati pt plata impozitului pe micro.
Va multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de societate trebuie sa infiintez pentru organizare nunti (evenimente)? Allyce Allyce Vreau sa incep o afacere pe organizarea nuntilor si as vrea sa stiu ce tip de societate trebuie sa infiintez sa nu fiu nevoita safac prea multe investitii la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere floracont floracont Buna ziua, Ma aflu in situatia urmatoare:Am o societate care in anul 2012 a avut cifra de afaceri mai mare de 65000 euro si mai mica de 100000 euro (plafonul ... (vezi toată discuția)