avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnfiltratii prin hidroizolatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnfiltratii prin hidroizolatie

Buna ziua,

Stau la un apartament la demisol si s-a infiltrat apa in peretele de la sufragerie pentru ca s-a spart o teava de apa in curtea exterioara a blocului si a aparut mucegaiul in toata casa,am vb cu propretarul care a facut blocul (este bloc nou de 2 ani)si nu este deacord sa sparga afara sa refaca hidroizolatia parearea mea este ca acolo e o problema cui sa ma adresez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: chiritoi , utilizator 09:58, 22 Septembrie 2013
Aveti mai multe variante
Puteti sa realizati expertiza tehnica care sa concluzioneze cauzei generatoare si proprietarul instalatiei ,in baza careia fie va adresati serviciului specializat din primarie,fie in instanta de judecata
Cine plateste expertiza tehnica eu care sant propretarul apartamentului s-au constructorul care a facut blocul?
Multumesc.
Expertiza tehnica urmeaza sa fie achitata de catre cel care intelege sa solicite si sa foloseasca de aceasta
In eventualitatea solutionarii in instanta,puteti solicita si recuperare c/v expertiza tehnica
chiritoi a scris:
...am vb cu propretarul care a facut blocul (este bloc nou de 2 ani)si nu este deacord sa sparga afara sa refaca hidroizolatia parearea mea este ca acolo e o problema cui sa ma adresez?

Fiind blocul nou, este in garantie.
Dar sunteti proprietar sau chirias?
Spuneti de "proprietarul care a facut blocul", ca si cum acesta este constructor.
Daca sunteti proprietar, apelati la inspectoratul de stat in constructii, la protectia cumparatorului, la primarie...
Sunt proprietar,era vorba de constructorul de unde am cumparat partamentul.

Alte discuții în legătură

la un bloc construit din 2017, cu ap la demisol, ... tazmanya2006 tazmanya2006 Bună ziua. La un bloc construit din 2017, cu ap la demisol, dezvoltator întrat în faliment... dispărut de pe piața ssmd... au apărut infiltratii de apa ... (vezi toată discuția)
Ionescu mariela,care este regimul juridic al teraselor a 4 apartamente ... Ionescu Mariela Ionescu Mariela Ionescu Mariela,care este regimul juridic al teraselor a 4 apartamente situate la parterul unui bloc,care reprezintă de fapt acoperișul ... (vezi toată discuția)
Infiltratii terasa ana pop ana pop Am o problema cu un vecin de la bloc. Eu am un apartament situat la et.2 intr-un bloc de beton vechi de 40 de ani. Vecinul de la et. 1 si-a inchis balconul ... (vezi toată discuția)