avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa ...

Buna ziua,
In data de 5.06.2012 am cumparat o casa de vacanta intr-un sat.
Casa a fost a unei femei E. Casa a fost scoasa la licitatie la primarie, cumparat de o femeie A. Apoi, dupa cateva luni am cumparat-o eu, nestiind problemele legate de casa. In contractul de vanzare-cumparare scrie ca vanzatoarea declara pe propria raspundere ca imobilul nu formeaza obiectul unor procese civile sau penale, nu sunt constituite drepturi reale asupa sa".
Anexat la acest contract am si un proces verbal de custodie cu doamna A, in ceea ce priveste mobilierul si aparate electrocasnice: daca in termen de 5 luni de la data 5.06.2012 nu vine sa revendice bunurile, valoarea lor vor acoperi cheltuielile de depozitare.
Femeia E m-a sunat cu vreo luna inainte sa imi spuna ca vine sa le ia, dar nu a venit, asa ca o parte din bunuri le-am depozitat in pod.
Eu de vreo 3 luni nu am mai mers pe acolo, dar am lasat o femeie sa aiba grija de caini.
Azi femeia E s-a prezentat acolo la casa, la femia care are grija de caini si i-a spus ca doreste sa ii dea cheia de la casa, sa intre in casa ca ea a recuperat casa. Apoi am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus ca e cu executor judecatoresc si cu avocat (din cate stiu eu executorii judecatoresti nu lucreaza in week-end) si am sunat la politie. Cand a ajuns politaiul i-a spus ca ea vrea sa intre in casa sa isi ia antena de la televizor, sa verifice mobila, ca eu i-am pus-o in pod nu am tinut-o in casa, sa verifice peretii, si alte de-astea. Politaiul spune ca ea avea acte si ca eu am stat acolo ilegal. Pana la urma s-a amanat pentru marti, ca ambele parti sa venim cu actele. Eu nu pot sa ma duc pana acolo. ca sunt la 1000 km distanta, nu pot pleca repede si ii voi trimite actele prin fax
Ce se intampla acum?
Avand in vedere ca eu sunt cumparatorul nr 2, si nu am nici o treaba cu actiunile in instanta, nu am fost citata deloc, cum poate veni aceasta femeie sa spuna ca vrea sa sparga lacatul si sa intre in casa, ca e casa ei?
Ce trebuie sa fac??? #-o

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Casa la care nu am succesiunea facuta poate fi executata silit ? catalinxxl catalinxxl Sunt rau platnic , o sa mi se faca oprire pe salariu, casa in care locuiesc a apartinut parintilor si nu am facut succesiunea (suntem 2 mostenitori)factura de ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra unui caine laurlaurjb laurlaurjb Buna ziua , Am o oarecare problema , prietena mea a avut un prieten inaintea mea caruia , i-a facut cadou un catel Beagle , a pus banii jumatate jumatate ... (vezi toată discuția)