Buna ziua ,
Am o oarecare problema , prietena mea a avut un prieten inaintea mea caruia , i-a facut cadou un catel Beagle , a pus banii jumatate jumatate cu mama lui , si cand l-a cumparat a fost inscris pe numele lui. Acesta nu a fost impresionat de cadou , mentionez ca asta sa intamplat acum 2 ani si jumatate , cainele are 3 ani acum , nu a avut nici un interes in a avea grija de caine , nu ia cumparat de mancare niciodata , nu lesa , nu plimbari nu nimic. S-au despartit acum 3 luni , nu a vrut sa ia cainele cand a plecat , pe motiv ca nu are unde sa il tina si ca nu poate sa aiba grija de el ; cainele a ramas in posesia prietenei mele de vreo 3 luni de zile , in care a avut grija de el de la inceput , ia cumparat ce a avut nevoie din proprii ei bani , mancare , lese , medic veterinar , vaccinuri , oase .. tot ce are nevoie un caine . Acum ,respectivul sa ridicat cu pretentii ca ar vrea sa vada cainele , sa il scoata afara , sa il plimbe si sa il aduca inapoi si daca prietena mea nu este de acord vine cu executor judecatoresc sa il ia fortat .Mentionez ca toate actele cainelui sunt facute de prietena mea , la medic si peste tot a fost dus tot de ea si ingrijit de ea ; nu vrea sa renunte la caine pentru ca avut grija de el tot acest timp . Ce imi recomandati ? vreau sa trec cainele pe numele ei ,in carnetul veterinar , pe CIP si unde mai trebuie. Ce proceduri ar trebuii urmate ?
Multumesc si astept sfaturi
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
19:49, 21 Iulie 2014