avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Adresa lichidare limita de creditare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Adresa lichidare limita de creditare

Am avut un CardAvantaj de la [] Bank pe care l-am folosit din 2010 pana în luna iulie anul acesta. Am obţinut un credit de nevoi personale de la [] care mi-a plătit în data de 11.09.2013 toate datoriile pe care le aveam la CEB, iar în ziua următoare am fost şi am plătit ultimele creanţe faţă de CEB şi am predat cardul.
Pentru a intra în posesia banilor cei de la [] mi-au cerut Adresa Situatie Client act pe care cei de la CEB au "binevoit" a mi-l da după 10 zile, respectiv astăzi. Eu toate aceste zile am stat cu banii blocaţi.
Totuşi actul pe care ei mi l-au dat are o prevedere care îl face practic inutil pentru cei de la ][. În act scrie că în cazul în care după 30 de zile de la data predării cardului, adică 12.09.2013, eu nu mai figurez cu datorii contul va fi închis şi ei îmi vor putea elibera situaţia finală. #-o

Cei de la ][ mi-au spus că actul care-mi trebuie este de fapt Adresa lichidare limita de creditare, deoarece Adresă Situaţie Client are prevederea de mai sus.
Cei de la CEB au motivat cele 30 de zile cum că ar putea exista posibilitatea ca unii comercianţi să trimită mai târziu plăţile făcute de mine cu cardul CEB. Doar că eu nu l-am folosit de aproape 2 luni, toate plăţile sunt făcute, cardul e blocat şi tăiat, chiar nu am cum să apar cu datorii la CEB.

Ce pot să fac să obţin actul care-mi trebuie de la CEB. Ei spun că mi-l eliberează în 30 de zile adică pe 12.10.2013, doar că eu nu pot aştepta atât de mult. Cei de la OTP mi-au spus că doar cei de la CEB fac astfel de măgării.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
ContSters214341, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura refuz de plata de pe card credit cga43 cga43 Buna ziua, Problema este cam complicata si o redau mai jos cu lux de amanunte, in caz ca aveti rabdare sa o cititi. Multumesc anticipat celor care o vor face. ... (vezi toată discuția)
Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu blocare conturi jbertinik jbertinik Buna seara, Am avut o descoperire de cont, la un card de salarii in baza unui contract de PFA, in anul 2010. Am platit de fiecare data suma necesara, dar in ... (vezi toată discuția)