avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Societati agricole si alte forme de asociere in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Societati agricole si alte forme de asociere in agricultura

Buna seara!
Sunt asociat (in agricultura) cu doua familii pe baza unui contract de societate, neavand caracter comercial. Eu si asociatii mei nu mai avem activitate timp de 4 ani, si ne-am decis sa incetam aceasta activitate prin comun acord. Intrebarea este: Cum putem radia societatea din registrul societatilor agricole direct fara un lichidator? Trebuie sa ne adresam instantei judecatorest? Astept raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl cu asociat unic Lucian S Lucian S Dupa dizolvarea SRL ce se intampla cu creantele acesteia ? Poate asociatul unic sa la recupereze si cum ? Ce se intampla cu creantele si cine este ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societae ContSters168570 ContSters168570 In cazul nedepunerii bilanutului am inteles ca se dizolva societatea.Care sunt pasii urmatori?Se va desemna un lichidator?Care sunt taxele pt acest lichidator ... (vezi toată discuția)
Bună seara. este vorba despre un srl cu asociat unic, care a ... Ripea Ripea Bună seara. Este vorba despre un SRL cu asociat unic, care a decedat și în al cărui statut este menționat că rămâne moștenitorilor. Firma este ... (vezi toată discuția)