Firma mea a fost data in judecata pentru recuperarea unei sume de bani de catre o alta firma (niste produse). In timpul procesului s-a ajuns la un fel de intelegere intre cele 2 firme si am platit mai mult de jumatate din suma si au spus ca vor retrage procesul. Am primit sentinta in urma cu aproximativ 2 luni. Am sunat la firma respectiva sa ii intreb ce s-a intamplat si mi-au spus ca nu este nici o problema. Suma care era trecuta in sentinta ca ar trebui achitata includea si banii platiti deja de mine. Azi am primit o somatie de la un executor judecatoresc privind executarea silita daca intr-o zi de la primirea respectivei somatii nu achit suma din care eeu deja am achitat mai mult de jumatate. Ce pot face ? Astia si-au batut joc de mine, au incasat banii si mai vor inca odata totul. Pot face contestatie la respectiva somatie sau ce pot sa fac? Va rog ajutor!#-o#-o#-o
Unde trebuie sa fac respectiva contestatie? Cum dovedesc executorului judecatoresc ca am facut o contestatie si de ce termenul este atat de scurt, o singura zi? :((
La judecatoria de la sediul dumneavoastra. Executorul judecatoresc va fi citat. Ii puteti depune acum in copie chitanta sau ordinul de plata.
Dar nu ati incheiat cu firma o tranzactie prin care sa stingeti acel litigiu? Nu ati incheiat nimic scris? Ar fi trebui sa ne cereti ajutorul inca de atunci, ati fi evitat astfel de probleme. Succes!
Am achitat aproximativ 3/4 din suma si am cele 2 chitante in care este trecuta suma platita. Se vede clar ca ambele chitante au fost achitate in timpul procesului. Am fi achitat si restul daca ar mai fi venit cineva sa incaseze banii insa nu a mai venit nici un agent. Mai avem si 3 facuri de retur la marfa insa nu au scazut nici suma de pe retur insa facurile sunt facute. Astea nu conteaza ? Nu am incheiat nici un fel de intelegere, doar verbal adika prin telefon dar vad ca ei vor sa incaseze banii de 2 ori pentru acelasi lucru.
Nu pot ncasa banii de 2 ori. Trebuie sa luati legatura cu ei si sa le cereti sa ceara executorului sa va execute doar pe suma ramasa de achitat. Altfel ii veti executa pe suma recuperata ilegal.
Executare silita
BobyGogo
Buna ziua, am un credit pe firma garantat cu niste echipamente si cu BO avalizat de catre noi 2 asociati. In contract spune ca garantul renunta la dreptul de ... (vezi toată discuția)