avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizarea audio a angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizarea audio a angajatilor

Buna ziua,

Daca se poate sa ma ajutati cu mai multe informatii privind interzicerea monitorizarii audio a angajatilor. Daca se poate sa-mi specificati legea/decizia din monitorul oficial care interzice acest lucru.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Supravegherea audio si video la birou IRINA86RO IRINA86RO Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ce conditii este legala supravegherea audio si video intr-un birou?Precizez ca incasam bani de la agenti iar apoi seful ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio/video bibimixer bibimixer Buna ziua, sotia mea este angajata la un market care este monitorizat video dar si audio. Este legal sa se inregistreze si audio ? Video mai inteleg... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere pe proprietate palnyc palnyc Buna ziua, Sunt nelamurita asupra fapului daca se poate instala camere de supraveghere pe o proprietate (curte, gradina, stada) care permit si inregistrarea ... (vezi toată discuția)