avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nulitatea contractului de cesiune de creanta
Discuție deschisă în Executare silită

Nulitatea contractului de cesiune de creanta

Buna ziua
Sunt in situatia urmatoare:in 2008 am contractat un credit ipotecar de la banca x, notandu-se ipoteca asupra apartamentului.Dupa un an de zile de la contractarea creditului am ramas fara serviciu si nu am mai putut achita ratele.In 2010 am primit notificarea cesionarii creantei de catre banca x catre SRL (SOCIETATE NEBANCARA!!!). SRL-ul a incheiat cu un executor judecatoresc un contract de executare silita, in baza caruia mi-a fost vandut apartamentul in 2012 la 1/4 din pretul la care a fost evaluat, ramanand de achitat SRL-ului mai mult de 3/4 din credit (s-au calculat penalitati, onorarii...) In august 2013 am primit a doua notificare a cesionarii creantei de la SRL catre o firma inmatriculata in Luxemburg, care la randul ei mandateaza pe K sa recupereze creantele cesionate. Pana acum n-am facut nicio contestatie.Ce pot sa fac ACUM? Ce sanse am sa obtin nulitatea contractului de cesiune de creanta dintre banca si SRL si in consecinta nulitatea actului de adjudecare? Va multumesc! :cry:
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
mari, utilizator

Alte discuții în legătură

se poate aplica darea in plata in urmatoarea situatie? scsa scsa Buna seara, Se poate aplica darea in plata in urmatoarea situatie? Banca a executat deja imobilul ipotecat si a cesionat restul creantei neacoperite catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita, cesiune de creanta neinscrisa in aegrm helmuth helmuth buna ziua firma mea x srl este debitoare la firma y srl si se incheie un contract de gaj intre firma creditoare si trei fidejusori (pf) ... (vezi toată discuția)