avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de comodat

Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum proprietarul este de negasit pentru a face inscrierea pe numele meu ..
Problema este ca acum vreau sa folosec masina pentru firma si nu stiu daca pot face contract de comodat.
Va rog mult, daca ma poate ajuta cineva ...
Cel mai recent răspuns: tessa888 , utilizator 16:42, 9 Mai 2011
Prin semnarea contractului de vanzare-cumparare si predarea posesiei masinii ati devenit proprietar de drept, asa ca, din punctul meu de vedere, puteti sa dispuneti de acest bun asa cum doriti.
Adica este in regula, din punct de vedere legal daca fac contract de comodat si deduc cheltuielile aferente si implicit tva?
Adica este in regula, din punct de vedere legal daca fac contract de comodat si deduc cheltuielile aferente si implicit tva?
masina a fost cumparata pe firma sau pe persoana fizica?
persoana fizica .. a cumparat-o unul din asociati

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Decontare tva si cheltuieli masina andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua, As dori sa stiu daca conform legislatiei actuale pot deduce tva si ch cu asigurarea, rovinieta si cu reparatia masinii, inscrisa pe firma si ... (vezi toată discuția)
Platitor tva avantaje vs dezavantaje layzee_7 layzee_7 Va salut! Intentionez sa deschid o mica afacere(vanzare cu amanuntul) inca nu m-am decis daca SRL, II , IF sau PFA si nu stiu cum e mai avantajos, sa ... (vezi toată discuția)