avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare dobanda taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare dobanda taxa prima inmatriculare

iIn luna decembrie 2012 Curtea de Apel Bucuresti mi-a admis actiunea privind plata integrala a taxei de prima inmatriculare insa mi-a respins cererea privind acordarea dobinzii la suma platita pina la data restituirii integrale. Am citit ca in urma deciziei Curtii de Justitie a UE in cauza C 565/11 din aprilie 2013 pot recupera si aceasta dobinda. In caz afirmativ, cum trebuie sa procedez deoarece decizia instantei a ramas irevocabila si daca mai sunt in termen ?

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto mld1976 mld1976 am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru emisiile poluante SzAlex SzAlex Bună ziua ! În legătură cu taxa pentru emisiile poluante, Sunt din Târgu Mureş, am achiziţionat un autovehicul second hand din Germania, ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)