avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurariile euroins
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurariile euroins

buna ziua am o mare si urgenta problema...am avut un accident in 23 ianuarie a fost accident cu victime dar nu a depus nimeni plangere impotriva vinovatului din contra am cazut la pace...e asigurat la euroins polita rca..acum amn finalizat tot dosarul trimis la bucuresti cu tot cu procesul-verbal de la politiue si miau zis cei de la asigurari ca nu imi dau banii pana nu il judeca p vinovat pentru vatamare corporala grava din culpa......ACUM EU TREBUIE SA ASTEPT PANA SE TERMINA PROCESUL LUI??ASTA POATE DURA ANI DE ZILE....ASIGURATORUL E LEGAL SA NU IMI DEA BANII PANA LA FINALIZAREA PROCESULUI..DESI EU NU AM PRETENTII DECAT BANII DE LA ASIGURATOR..ASTEPT UN RASPUNS RAPID SI CLAR VA MULTUMESC O ZI BUNA

Alte discuții în legătură

Daune morale accident rutier Allexandru Allexandru am fost victima unui accident rutier,inculpatul avea o alcoolemie de 1,50 in sange,am fost despagubit de firma de asigurari unde avea el RCA si acum el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare de persoane Lucianhublea Lucianhublea Bună ziua, Am fost implicat vineri, 3.10.2014, într-un accident rutier cu vătămare de persoane persoane si as dori sa știu cum sa procedez mai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mikiutza mikiutza In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)