avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card decontare transport (PARINTILOR) elevilor ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card decontare transport (PARINTILOR) elevilor navetisti

Un subiect actual este decontarea banilor de transport elevilor navetisti. Pentru aceasta, o cunoscuta institutie bancara a adus la institutia de invatamant unde face naveta copilul meu formulare tip de cerere pt deschiderea de conturi pt emiterea de carduri pe numele elevilor minori.
Ca tutore al copilului meu minor trebuie sa mi dau acordul pentru deschiderea unui cont curent asociat unui card al carui titular sa fie elevul in cauza. Deoarece nu sunt de acord( intrucat am propriul cont curent asociat unui card la aceeasi banca) Serv. Contabilitate al liceului refuza sa accepte numarul de cont al cardului meu motivand ca titular trebuie sa fie elevul minor si nu eu, parintele/tutorele.
Va rog, cum as putea sa procedez pentru a se emite card pentru decontarea transportului pe numele meu, al parintelui?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

asociație de părinți MariT-2022 MariT-2022 Bună ziua! Am și eu o întrebare dacă puteți să mă ajutați. Cum trebuie sa procedez daca am înființat o asociație de părinți pentru a putea face un ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam ca sa obtinem decontarea transportului? oanaportar oanaportar Institutia are un numar de 38 de salariati. Inafara de manager, toti sunt personal contractual. Majoritate salariatilor fac naveta. Sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)