avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca o persoana este pensionata anticipat partial, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca o persoana este pensionata anticipat partial, poate deschide un PFA?

daca o persoana este pensionata anticipat partial, poate deschide un PFA fara angajati.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:46, 26 Septembrie 2013
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca optez sa ies la pensie trebuie sa inchid pfa-ul? dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu o solicitare. Am un PFA functional. Pe de alta parte am posibilitatea sa ies anticipat la pensie. Daca optez sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un angajat care este si pensionar pentru limita de varsta, poate fi trimis in somaj tehnic si deasemenea daca o persoana ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata cami74 cami74 Buna ziua! Doresc sa ma pensionez anticipat, dar sunt si persoana fizica autorizata ( PFA) pe care deocamdata nu am activitate, dar intentionez sa incep ... (vezi toată discuția)