avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier, reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier, reabilitare

buna ziua as vrea sa stiu ce se poate face sotul meu are cazier si vreau sal reabilitez cat ma costa si cat dureaza va multumesc
Nu incercati sa dezvoltati putin sa vedem daca este si posibil?
trebuie sa ne spuneti ce condamnare are, data ramanerii ei definitive si data cand a terminat de executat pedeapsa
da dar nu stiu daca este doar o fapta sau 2 va scriu exact ce scrie in cazier; 1:condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt art 211 al 1 cp,prin sentinta penala 487/4.05.1995 a judec sector 3,definitiva prin nerecurare. 2:condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare cu suspendare conditionata pt art 208 al 1,209 al 1 a,c,e,g cp,prin sentinta penala 1056/7.12.1994 a judecat sector 3,decizia penala 538/24.05.1995 a trib.mun.bucuresti asta e tot multumesc
imi poate raspunde cineva?
Daca inca apare in cazier, trebuie sa adresati o cerere instantei prin care sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept.

Alte discuții în legătură

Angajare in armata cu cazier? popescu ionel popescu ionel daca am avut cazier mai pot lucra in armata ? (vezi toată discuția)
Pot fi reabilitat inainte de expirarea termenului de incercare? popescu_ionel popescu_ionel am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare ! reabilitarea se poate face inainte de 2 ani si 10 luni ? si de cand se calculeaza aceasta perioda de ... (vezi toată discuția)
Certificat de cazier judiciar valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns sa al inteleg din partea unui avocat ,am scos cazierul si sunt inscris cu fapta penala si scrie ... (vezi toată discuția)