avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rambursare bursa de studii doctorale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rambursare bursa de studii doctorale

Sunt doctorand bugetar in anul doi de studiu si doresc sa ma retrag din diverse motive. Beneficiez de o bursa de studii pe care o primesc lunar, mentionez faptul ca nu este o bursa POSDRU.
Doresc sa stiu daca exista posibilitatea legala de a mi se imputa plata bursei primite in anul I.
In contractul incheiat intre mine si universitate, incetarea contractului se poate face prin incheierea studiilor, exmatriculare sau in termen de 30 de zile de la data inregistrarii cererii de renuntare la studii, nefiind stipulat nicaieri in contract rambursarea bursei deja primita.

Alte discuții în legătură

Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Retragere studii doctorale Ana Petra Ana Petra Buna ziua, Daca vreau sa mi depun cererea de retragere din cadrul studiilor doctorale, trebuie sa restitui bursa primita? Mentionez urmatoarele: - sunt ... (vezi toată discuția)
Restituire bursa doctorat ContSters276717 ContSters276717 Buna ziua! Sunt doctorand cu frecventa in anul I la Scoala doctorala din cadrul USAMV Bucuresti si, in urma contractului incheiat cu aceasta din urma, primesc ... (vezi toată discuția)