avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Documente necesare in vama, la import
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Documente necesare in vama, la import

Buna ziua
As dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, in cazul in care fac o comanda din China, pe PFA (neplatitor de TVA), de produse de manichiura, in momentul in care imi ajunge coletul in tara, prin posta sau curier, ce documente trebuie sa prezint pentru a-l putea ridica?

In cazul in care aduc produse din China si din Germania (pfa neplatitor de tva, cu achizitii intracomunitare sub 10000 euro) este nevoie sa fiu inregistrata in ROI, sau e suficient nr. EORI?

Alte discuții în legătură

Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii intracomunitare milea_liliana milea_liliana Va rog sa ma ajutati ca nu imi este clar urmatoarea situatie: O firma nou infintata ca neplatitoare de tva v-a face comert on-line cu achizitii ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)