avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce lege imi este aplicabila?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce lege imi este aplicabila?

Buna ziua.
la jumatatea anului 2011 am fost numit functionar public prin transformarea functiei contractuale.
Ce lege de salarizare imi este aplicabila? Legea 284/2010 sau Legea 285/2010 v-as ruga frumos o scurta argumentare .
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 15:14, 1 Octombrie 2013
Amandoua. 284 este legea unica a salarizarii, iar 285 este aplicabila pentru anul 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa-mi comunicati In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici aricici aricici V-as ruga sa-mi precizati sunt normele dupa care sunt salarizati in prezent functionarii publici. Legea nr.284/2010 este aplicabila, sau a fost suspendata de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)