avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala profesionala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala profesionala

Am boala profesionala ( pneumoconioza minerului la carbune) din anul 2010 si am o vechime in munca de 31 de ani si varsta 51 si sunt de profesie inginer minier.
Am 4 ani de grupa 1 , 9 ani de grupa 3 si si 18 de grupa 2 , in prezent am un salariu de baza de 2800 lei , fara spor de vechime si as dori sa stiu in cazul in care ma pensionez pe caz de boala profesionala care ar fi pensia pe care as putea sa o obtin in conditiile descrise mai sus si ce beneficii as putea avea prin faptul ca ma pensionez pe caz de boala profesionala pe care am dobandit-o lucrand la carbune .

Alte discuții în legătură

Pensie boala profesionala dodorel62 dodorel62 Am 50 de ani si lucrez si am o vechime de 30 de ani de munca si am boala profesionala ( pneumoconioza minerului la carbune),as dori sa stiu daca ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns dodorel62 dodorel62 Eu am fost diagnosticat si comfirmat cu boala profesionala BP2 ( Pneumoconioza minerului la carbune ) in anul 2010 avand varsta de 50 de ani si o vechime de 30 ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. eu am boala profesională, pneumoconioza minerului ... dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Eu am boala profesională, pneumoconioza minerului de cărbune și sunt înregistrat cu ea de 10 ani . Doresc sa stiu daca am aceasta boala , ... (vezi toată discuția)