avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Statutul de cadru didactic cu catedra rezervata = ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Statutul de cadru didactic cu catedra rezervata = contract de munca suspendat?

Un cadru didactic de la o scoala generala a desfasurat in ultimii 7 ani activitati in alte institutii publice care nu au legatura cu activitatea didactica. Scoala i-a pastrat postul rezervat si acum are statut, conform unei adeverinte eliberate de scoala, de cadru didactic cu catedra rezervata. Contractul de munca al respectivei persoane este suspendat sau poate fi considerat activ în acesta perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 28 Septembrie 2013
Suspendat, cu rezervarea postului/catedrei.
si se poate efectua o detasare fara reactivarea contractului de munca, de la respectiva scoala la alta institutie publica care are alt obiect de activitate?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu se poate modifica c.i.m. pe durata suspendarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate in invatamant - pensionare gradul iii de invaliditat gheorghe1800 gheorghe1800 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care pe cai normale (cereri la inspectorat si minister) se pare ca nu-i gasesc raspuns. Mama este profesoara ... (vezi toată discuția)
Personal contractual-cadru didactic xia-1967 xia-1967 Sunt cadru didactic titular, incadrat pana acum ca functionar superior intr-o structura guvernamentala, drept pentru care am avut rezervare de catedra. De la ... (vezi toată discuția)
Gradatie de merit intrerupta de concediu crestere copil sarah12 sarah12 Am beneficiat de gradatie de merit din 2008 pana in septembrie 2009, cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.Voi reveni la scoala in septembrie ... (vezi toată discuția)