avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire Buletin

Buna Seara,

Am o dilema cu buletinul. Trebuia sa mi-l reinnoiesc la 18 ani (acum am 19) dar am tot "uitat". Totusi, acum sunt mijlocul unei vanzari de case, si nu stiu daca voi putea semna actele/vinde casa daca ma voi prezenta cu buletinul expirat. Casa este pe numele meu.
Asadar, imi puteti spune, va rog, daca la notariat imi va accepta buletinul expirat, sau va trebui sa-l am schimbat?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:54, 28 Septembrie 2013
Bineinteles ca va trebui sa il schimbati.
Trebuie sa prezentati un carte de identitate valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte dupa casatorie roxanamacovei roxanamacovei Buna seara, am si eu cateva nelamuriri si sper din tot sufletul sa mi se raspunda la msg. Sunt casatorita cu un spaniol, in urma acesteia nu mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Apostila sau nu? roxanatech roxanatech Buna! Am si eu o intrebare. Sunt plecata din tara(in SUA) si vreau sa reinnoiesc pasaportul fiicei mele minore, care este expirat. Deci este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)