Am si eu o nelamurire: in anul 2012 am lucrat la o firma pana in luna august. In 2013 m-am reangajat....Acum vreau sa-mi fac un imprumut la banca si mi-au cerut adeverinta fiscala pe 2012. Am fost la firma unde am lucrat si administratora nu vrea sa-mi elibereze adeverinta....M-a trimis pe mine la Revisal...dar nu mi-o da. Am sunat-o si mi-a trimis mesaj ca nu imi da nimic k ea nu e obligata si sa nu o mai stresez....Cum sa procedez? O zi buna. Multumesc!
Puteti face o cerere si trimite prin posta cu confirmare de primire societatii la cere ati fost angajata.Sunt obligati sa va elibereze.
Mai puteti merge la Adm.Financiara sa solicitati acolo o adeverinta venit pt.anul 2012.Termen eliberare 5 zile lucratoare.Parca trebuie si un timbru de 2 lei.
La Adm.Financiara in raza careia locuiti-persoane fizice.
Adeverinta vechime
toderita
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie cum pot obtine de la fortele de munca adeverinta vechime pt.anii lucrati.Doamna care vrea aceasta adeverinta a lucrat ... (vezi toată discuția)
Informare
eduardburcuta
Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.