avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

Am urmatoarea speta: o societate a luat un credit de la o banca ,80 % garantat de stat( FNGCM). S-a platit aproapejumatate din valoare,dupa care firma a intrat in incapacitate de plata( precizez ca au fost si incercari fara succes de acordarea unei perioade de gratie). Un executor judecatoresc a pus 2 popriri: una pe suma intreaga a creditului si una pe suma ramasa+ dobanzi( aprox 20 %). Stiu sigur ca banca si-a recuperat cei 80 % de la fondul de garantare. In aceasta situatie,este legala poprirea? Sau mai bine spus cele2 popriri pe acelasi credit? Nu ar trebui sa fie doar pe valoarea ramasa?Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)
Executare poprire. mi se opresc bani (30%) de angajor si dupa ce imi vireaza ce a ramas mai imi opreste si banca 30% din suma asta. ce sa fac? emde emde Executare \\ Poprire . Am avut un credit prin 2008-2009 ce a ramas restant. Nu am mai putut achita nimic din el. Am ajuns in punctul executarii. Acum mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantii mariammb mariammb Buna ziua, Am in derulare inca, un credit de nevoi personale. Din cauza unor probleme, in ultimul an nu am putut achita rata intreaga. Am facut depuneri un ... (vezi toată discuția)