avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obiecte cumparate de la casa de amanet si inregistrate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obiecte cumparate de la casa de amanet si inregistrate pe firma noua

buna ziua..am rugamintea sa va intreb daca se pot cumpara obiecte ( usa antiglont-camere -cantar-seif )de la o casa de amanet care sa inchide.??
Cel mai recent răspuns: veronagold , utilizator 11:59, 1 Octombrie 2013
Se pot achizitiona,daca bunurile se elibereaza cu documente justificative legale
cu factura se poate achizitiona?cum pot fii inregistrate pe o firma noua pentru a se obtine licenta de functionare?
si care ar fii documentele justificative...? certificatele de conformitate pot fii mutate pe o alta firma de amanet?
va rog frumos imi puteti explica mai detaliat cum a.s putea achizitiona aceste bunuri...(pasi..factura...hartiile de agreere...certificatele de conformitate..etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)
Sistem de alarma - montare de sc specializata atamax atamax Daca detin un spatiu de vanzare de 200m unde ma clasific , ca am avut control si spunea ca imi trebuie proiect pt camerele video dar in lege spune ,, spatii ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare danuuu danuuu Doresc sa aduc produse de curatenie din Spania pentru a fii vandute in romania si as dorii sa stiu care sun autorizatiile sau ce trebuie sa fac ca sa fiu in ... (vezi toată discuția)