avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produse retinute in vama, dovada platii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produse retinute in vama, dovada platii

Buna ziua ! am facut si eu acum ceva timp o comanda pentru niste haine de la niste chinezi . Ma rog , eu sunt un simplu intermediar ... cumpar de la ei si vand unui baiat care mi le-a comandat . Problema e ca nu au incaput toate intr-un colet ... sunt 3 in total 2 deja au ajuns in tara si au fost retinute la vama . Pe ele scrie valoarea dar domnul de acolo m-a rugat prin email sa le trimit factura pe produse ... Intrebarea mea este : Ce factura ? am facut plata prin paypal ... sa le trimit emailul care l-am avut de la paypal ? si alte sfaturi sau ceva daca aveti sa imi dati , multumesc

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Colete din tari non-euro miuvalcea miuvalcea Buna ziua, Cand primesc un colet din China sau USA de pe e-bay sau alt site, la posta imi este ceruta o copie scoasa la imprimanda dupa comanda efectuata. ... (vezi toată discuția)
Dhl imi cere coletul inapoi, dupa livrare! exterminator86 exterminator86 Buna ziua dragilor, Va prezint in continuare o situatie tipic romaneasca :O : Detin o firma care are ca domeniu de activitate vanzarea en gros si en ... (vezi toată discuția)