avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre doua sisteme de incalzire intr-un apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre doua sisteme de incalzire intr-un apartament

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care reglementeaza functionarea a doua sisteme de incalzire intr-un apartament,adica existenta incalzirii centrale, cu agent termic furnizat de societatile din subordinea primariilor oraselor si a altui sistem de incalzire,de exemplu cu gaz metan,cu cunoscutele centrale pe gaz.Adica ,simplu spus daca se permite functionarea concomitenta a acestor modalitati de incalzire,fara sa fie nevoie de a se renunta la una din ele. Va multumesc deja pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Incalzire centrala impreuna cu incalzire cu centrala pe gaz metan tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara. Legislatia in domeniu permite folosirea concomitenta a incalzirii centrale cu cea cu centrala proprie cu gaz metan in apartamentul din blocul de ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de locatari iancu_razvan iancu_razvan Buna ziua.Locuiesc intr-un bloc de 20 de apartamente dintre care doar 4 mai sunt bransate la cet braila restul avand centrala termica.Asociatia de locatari a ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala didi67 didi67 Asociatia de proprietari este constituita din mai multe blocuri. In blocul nostru se intalneste urmatoarea situatie: - in general nu exista restante la plata ... (vezi toată discuția)