avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate fi declarat la Bucuresti recursul la o sentinta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate fi declarat la Bucuresti recursul la o sentinta judecatoreasca data la Timisoara?

Buna ziua!

As dori sa stiu daca pot sa declar recurs la Bucuresti la o hotarare judecatoreasca data la Timisoara cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:06, 7 Octombrie 2013
Eu vorbeam de instanta la care se depune recursul nu de instanta care judeca recursul.
Si eu am scris in mesaj , acelasi lucru.
da..
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2013
Stefan Bicov, Avocat
Stimat forumist @DoamnaIlenus,

Poate nu am înţeles eu ce întrebaţi. În cazul în care doriţi să aflaţi dacă este necesară deplasarea dvs la Timişoara pentru depunerea recursului, răspunsul este: nu, îl puteţi depune în Bucureşti, prin poştă - cu confirmare de primire.

Având în vedere că recursul se depune la instanţa a cărei hotărâre se atacă, trimiteţi recursul la adresa instanţei care a pronunţat hotărârea pe care o recuraţi.

Este, însă, vorba despre instanţa la care v-aţi judecat şi a pronunţat hotărârea defavorabilă, nu instanţa care ar judeca recursul.

Cu stimă.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul sentintei penale iulia_mrs iulia_mrs Dupa ce s-a dat o sentinta penala ex: Curttea de Apel Alba, unde anume se face recursul? (vezi toată discuția)
Despre recurs in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare,.In baza setintei penale al Curtii de Apel se mai poate face recurs insa unde trebuie adresata cererea de Recurs .Este de stiut ca se ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca recursul? cercetasa cercetasa dupa fond tribunal buzau,apel curtea de apel prahova unde se mai poate face recurs? infractiunea este trafic de persoane ,inselatorie fals in ... (vezi toată discuția)