avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract fotomodel
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract fotomodel

Buna ziua,

Doresc sa realizez o sedinta foto cu o persoana care va prezenta niste aparate de facut sport precum si modul lor de folosire (diferite exercitii).
Aceste fotografii vor fi folosite in mai multe proiecte(oferta,aplicatie web si pc,deasemenea va exista si un video cu exercitii de slabit)

Am gasit o persoana si as dori sa stiu cum imi pot insusi drepturile de autor pentru aceste materiale avand in vedere faptul ca ea este persoana fizica iar eu sunt PFA.

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
ionica_42, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:58, 7 Octombrie 2013
Se face un contract.
Aveti dreptul sa va asiste si sa va redacteze avocatul contractul.
Nu sunteti obligata sa semnati contractul lor tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract plata fotomodel ionicapacoste ionicapacoste Salut. Vreau sa fac sedinte foto nud si/sau portret. Cat ma costa elaborarea unui contract in care \"modelul\" este platit pt. ca sta la poze (pozeaza). Pozele ... (vezi toată discuția)
Model release/ acord utilizare fotografii originalro originalro Ce valoare juridica are un model release - acord de utilizare poze intre fotograf si model? Dar daca e specificata si o suma modica acordata modelului pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma servici foto VladIV VladIV Buna ziua, Doresc sa deschid o microintreprindere care va oferi servicii foto/video pentru diferite evenimente. Eu de profesie sunt fotograf. Am cateva ... (vezi toată discuția)