avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Refuz decontare cheltuieli transport
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Refuz decontare cheltuieli transport

Am facut o delasare in interes de serviciu. Am atasat documente justificative precum ordin de deplasare, bonul fiscal cu toate elementele specifice , inclusiv CIF, delegația prin care se specifica căvin cu mașina personală.
In momentul când a trebuit să îmi dea decontul cei de la institutia respectiva mi-au decontat doar valoarea de pe bon. Au justificat că daca am bon de 60 lei, ei imi dau tot 60 de lei cu toate ca drumul dus intors este in valoare de 210 lei. Este vorba de drum dus- intors Bucuresti - Constanta. Cu alte cuvinte trebuia sa atasez un bon de combustibil in valoare de 210 lei. Din cite stiu conform HG 1860/2006 pentru decontul transportului cu masina personala se face potrivit art. 16 in care se stipuleaza ca se dau bani conform calculului 7,5% * nr. km * 5,85 (cit este litru de combustibil de pe bonul atasat). Am dat un exemplu deoarece suma este mult mai mare. Cum este corect? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Decontare ordin de delegatie croberta croberta Poate fi decontat un ordin de delegatie cu masina personala daca bonul fiscal de combustibil e datat ulterior efectuarii misiunii ? (vezi toată discuția)
Decontarea combustibilului pentru o delegație. Anastasia101 Anastasia101 Buna ziua! In legatura cu decontarea combustibilului pentru o delegatie: Cat putem deconta? Adica, fac distanta dus intors X consumul masinii X cat e litrul ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala arimia arimia Ma intereseaza daca la intoarcerea din delegare in afara localitatii, la decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala, persoana ... (vezi toată discuția)