avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare ordin de delegatie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare ordin de delegatie

Poate fi decontat un ordin de delegatie cu masina personala daca bonul fiscal de combustibil e datat ulterior efectuarii misiunii ?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 12:06, 7 Septembrie 2018
Daca pe ordinul de delegatie scrie ca deplasarea se face cu masina personala, in decont nu este nevoie de bon fiscal. Se deconteaza 7,5 l/ 100 Km parcursi.
In alta ordine de idei, dar tot cu mentiunea de deplasare cu masina personala pe delegatie, puteti justifica ca ati alimentat la data respectiva si nu aveati nevoie de benzina pentru delegatie.
Vedeti acest articol
Cheltuieli cu transportul. Cum procedam la decontarea bonurilor de combustibil?
[ link extern ]
''Art. 24. - Cheltuielile de transport se decontează pe bază de documente justificative.
___________
Articolul a fost modificat prin art. unic, pct. 2 din H.G. nr. 1677/2008. ''
Conform art 24 din OMFP 1860/2006 actualizat trebuie un document justificativ chiar si pentru deplasarea cu auto propriu. Bonul trebuie sa poarte data din perioada deplasarii, altfel nu este document justificativ pentru perioada respectiva. Pretul din bon se inmulteste cu nr. de km si astfel da valoarea ce trebuie decontata. Eu asa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz decontare cheltuieli transport mariusdragomir mariusdragomir Am facut o delasare in interes de serviciu. Am atasat documente justificative precum ordin de deplasare, bonul fiscal cu toate elementele specifice , inclusiv ... (vezi toată discuția)
Delegatii intreprindere individuala sprite_designer sprite_designer Buna seara, Se poate deconta combustibilul (autoturism preluat in urma unui contract de comodat) si cazarea pe perioada unei delegatii fara ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala arimia arimia Ma intereseaza daca la intoarcerea din delegare in afara localitatii, la decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala, persoana ... (vezi toată discuția)