avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog daca se poate. Legea 18/1991 Terenul nostru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog daca se poate. Legea 18/1991 Terenul nostru atribuit unui vecin

Subiect: Ce se poate face/ legea 18/1991. Am acte pe un teren care a fost dat altei persoane
Bunica mea a cumparat cu contract de vanzare -cumparare in anul 1959 un teren intravilan intr-o comuna din jud.Ialomita. Dupa Revolutie in 1991 conform legea nr.18/1991 acest teren intravilan in suprafata de 5000mp a fost dat de primaria localitati respective unei alte persoane. Vecin cu acest teren loc de casa deoarece vecinul inainte sa apara legea 18/1991 a imprejmuit si acest teren ,incorporandu-l in proprietatea lui. Mentionez ca primaria ia facut titlu de proprietate acestui vecin. Totul conform legea .18/1991. Ce este de facut acum? Primaria spune ca totul a fost legal,si ca nu mai au locuri in intravilanul comunei. Da si de ani de zile spune ca imi va da in extravilanul comunei. dar nimic

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Ce se poate face/ legea 18/1991. am acte pe un teren care a fost dat altei persoane ContSters290057 ContSters290057 Bunica mea a cumparat cu contract de vanzare -cumparare in anul 1959 un teren intravilan intr-o comuna din jud.Ialomita. Dupa Revolutie in 1991 conform legea ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren Dumies Dumies Am arendat la un vecin un teren neimprejmuit . Arendasul se poate opune ca sa imprejmuiesc (lasand acces la teren pentru a fa ce lucrarile cu utilaje ... (vezi toată discuția)