avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face/ legea 18/1991. Am acte pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face/ legea 18/1991. Am acte pe un teren care a fost dat altei persoane

Bunica mea a cumparat cu contract de vanzare -cumparare in anul 1959 un teren intravilan intr-o comuna din jud.Ialomita. Dupa Revolutie in 1991 conform legea nr.18/1991 acest teren intravilan in suprafata de 5000mp a fost dat de primaria localitati respective unei alte persoane. Vecin cu acest teren loc de casa deoarece vecinul inainte sa apara legea 18/1991 a imprejmuit si acest teren ,incorporandu-l in proprietatea lui. Mentionez ca primaria ia facut titlu de proprietate acestui vecin. Totul conform legea .18/1991. Ce este de facut acum? Primaria spune ca totul a fost legal,si ca nu mai au locuri in intravilanul comunei. Da si de ani de zile spune ca imi va da in extravilanul comunei. dar nimic
Cel mai recent răspuns: ContSters290057 , utilizator 12:09, 8 Octombrie 2013
curatortudor a scris:

Bunica mea a cumparat cu contract de vanzare -cumparare in anul 1959 un teren intravilan intr-o comuna din jud.Ialomita. Dupa Revolutie in 1991 conform legea nr.18/1991 acest teren intravilan in suprafata de 5000mp a fost dat de primaria localitati respective unei alte persoane. Vecin cu acest teren loc de casa deoarece vecinul inainte sa apara legea 18/1991 a imprejmuit si acest teren ,incorporandu-l in proprietatea lui. Mentionez ca primaria ia facut titlu de proprietate acestui vecin. Totul conform legea .18/1991. Ce este de facut acum? Primaria spune ca totul a fost legal,si ca nu mai au locuri in intravilanul comunei. Da si de ani de zile spune ca imi va da in extravilanul comunei. dar nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog daca se poate. legea 18/1991 terenul nostru atribuit unui vecin ContSters290057 ContSters290057 Subiect: Ce se poate face/ legea 18/1991. Am acte pe un teren care a fost dat altei persoane Bunica mea a cumparat cu contract de vanzare -cumparare in anul ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate cristina/BZ cristina/BZ -in 1954 parintii mei au cumparat 5000mp teren in vatra satului,RESPECTIV INTRAVILAN - in 1959 parintii mei,in prezent decedati, figurau cu suprafata( ... (vezi toată discuția)