avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzatie furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzatie furt

in anul 2010 copilul meu a fost acuzat la scoala ca ar fi furat tel. unui coleg.nimeni nu ia luat nici o declaratie in acest sens.acum in 2013 este chemata la politie sa dea declaratie in acest sens.as vrea sa stiu daca este normal ca dupa 3ani sa fie chemata si acuzata atata timp cat atunci nu i se ia nici o declaratie.mentionez ca la acea data era minora,iar acum are 18 ani.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 16:18, 10 Octombrie 2013
Sa intelegem ca in anul 2010 a fost depusa o plangere pentru furt calificat. Cercetarile si audierile trebuiau facute atunci la vremea aceea,
nu stiu daca atunci a fost depusa vreo plangere.acum a fost citata la politie.cum trebuie sa procedam in continuare.multumesc
va rog sa imi spuneti daca plangerea penala se putea face dupa 3ani.
Este posibil sa se fi depus plangere atunci, este posibil sa nu se fi depus, furtul nu se urmareste la plangerea prealabila(exceptand cazurile de la 210 c.p.) probabil ca au gasit dosarul acum, au vazut ca este de 3 ani si trebuie sa dea o solutie, fara sa cunosc exact situatia de fapt este greu sa va spun care pot fi implicatiile.
daca in 2010 se cunostea autorul,cum zic ei ,nu trebuia ca atunci sa ia declaratiecopilului_-multumesc

Alte discuții în legătură

Din martor am ajuns faptuitor Nubyan Nubyan Pe 8 mai am fost martor la urmatoarele (copiez exact ce am scris pe facebook in ziua respectiva) : \\\\"gata am ajuns acasa. Cam asa au fost evenimentele. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ContSters180771 ContSters180771 in mai-iulie 2009 am dus lemne la scolile dintr-o comuna eu avand o firma, prin noiembrie am fost chemat sa dau o declaratie ca s-a dus cantitatea respectiva, ... (vezi toată discuția)
Cearta cu copil minor, consecinte de natura penala gabrielapopa gabrielapopa Buna ziua, va prezint urmatorul caz: fiind cu masina in trafic, iesind de sub un pasaj, de sus, de deasupra pasajului, un copil ( de vreo 12-13 ani) a aruncat ... (vezi toată discuția)