avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Leasing-vanzare in rate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Leasing-vanzare in rate?

Cum ar putea sa vanda o persoana fizica un imobil dupa modelul contractului de leasing si sa beneficieze de aceleasi asigurari ca in cazul leasingului(fara sa devina contract cu clauzele abuzive, deci atacabil, sa aiba putere de titlu executoriu etc.)?
Contextul ar fi: dat fiind preturile mici ale apartamentelor sa nu mai trebuiasca impartit efortul financiar al locatarului/utilizatorului intre banci si locator, costurile imprumutului respectiv sa poata fi negociat intre parti.

Alte discuții în legătură

Leasing patriciageorgescu patriciageorgescu o persoana juridica poate inchiria o autoutilitara luata in leasing ( leasing-ul nu s-a terminat) unie persoane fizice cu obligatia din partea persoanei fizice ... (vezi toată discuția)
Contract donatie nelud nelud Buna seara, In luna februarie 2005 am primit prin contract de donatie un apartament de la parintii mei, iar acum imi este teama sa nu-l pierd, deoarece am ... (vezi toată discuția)
contractul de leasing - titlu executoriu - practica judiciara Fabian Necula Fabian Necula este bine cunoscut faptul ca un contract de leasing constituie potrivit legii titlu executoriu (art. 8 din Ordonanta 51/1997 privind operatiunile de leasing, ... (vezi toată discuția)