avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire acordata fostilor detinuti politici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire acordata fostilor detinuti politici

buna ziua asi dori sa tiu daca tatal meu a facut puscarie politica pe vremea comunistilor (nu stiu perioada pt ca ii era frica sa vorbeasca despre asta oricum dupa razboi) el a murit eu ca fiica sau mama mea poate sa ceara despagubiri?am vazut azi la televizor ca daca fostul detinut politic nu mai e in viata au drept urmasi. Si cum trebui sa procedez.

Alte discuții în legătură

Decedat in razboi ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.As dori sa va intreb pina cind sau putut deschide procese pentru cei care au decedat on razboi,acuma este prea tirziu?Numai acum am intrat in ... (vezi toată discuția)
Datoriile parintilor se mostenesc? Alexandra2323 Alexandra2323 Buna ziua. Mama mea a fost expulzata la varsta de 3 ani din Bulgaria impreuna cu tatal si fratele ei. Cand au ajuns in Romania , tatal ei a fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Legea 221 din 2.06.2009 ietam ietam Tata socru a fost detinut politic si a stat in puscarie la Poarta Alba, intre 1952-1955. In 1949 a fost exclus din Politie de catre regimul comunist si ... (vezi toată discuția)