avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avocat pro-bono
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avocat pro-bono

Ma intereseaza si pe mine unde pot cauta un avocat care sa lucreze pro-bono (sper ca am folosit corect termenul).

Povestea suna in felul urmator: Am o corespondenta ceva mai indelungata cu Protectia Consumatorului si consider ca au multe nereguli in modul in care angajatii de acolo isi indeplinesc indatoririle de serviciu. Exceptand faptul ca nu s-au legat de mine de ce continui sa le trimit. Am semnalat mai demult o situatie, le-am trimis si dovezile ca sa nu stea ei sa caute iar acum incearca sa musamalizeze situatia ca si cum institutia in cauza s-ar numi Protectia Comerciantului nu Protectia Cinsumatorului. Bineinteles aceasta ar fi povestea vazuta prin ochii mei si exista posibilitatea ca eu sa nu fiu obiectiv.

Practic in momentul de fata ma intereseaza sa gasesc un avocat tanar, in curs de afirmare, care sa accepte sa preia acest caz (daca considera ca poate castiga), care sa accepte sa lucreze gratuit iar in cazul in care va considera ca pot fi solicitate anumite recompense sa fie remunerat din ce se va obtine. Am plecat de la premiza ca este posibil ca un astfel de proces sa ii fie de ajutor unui avocat tanar pentru a fi trecut in CV la capitolul realizari. Cu siguranta ca nu am exclus nici varianta ca un avocat cu experienta ar putea fi interesat de asa ceva, am presupus doar ca ar fi mai greu de gasit o astfel de persoana datorita timpului limitat de care dispune.

Avand in vedere cele de mai sus intrebarea mea este unde as putea posta un anunt pentru a putea cauta o astfel de persoana? Exista vreo bursa a anunturilor de acest tip? Este vreo sectiune a acestui forum mai potrivita pentru asa ceva? Nu am fost pana acum in situatia de a cauta un avocat. Orice informatie ar putea fi utila.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:30, 9 Octombrie 2013
Nu avem o sectiune pt anunturi, va trebui sa cautati dvs un avocat, aveti in partea de sus dreapta un buton pe care scrie consultatnti, cautati acolo un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru caz retrocedare omni omni Buna ziua, Acum ceva vreme tatal meu a imprumutat cu cateva zeci de mii euro o persoana juridica pentru finalizarea unor procese de retrocedare, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , m ar interesa un avocat pro bono sau un avocat care ... mariusastra mariusastra Bună ziua , m ar interesa un avocat pro bono sau un avocat care acceptă să mă reprezinte doar pe baza de comision de câștig ofer 50% nu și pe plata ... (vezi toată discuția)
Angajez avocat Azal3ea Azal3ea Vreau sa dau in judecata ministerul educatiei, inspectoratul scolar de care apartin si D.I.I.C.O.Tul. Persoanele care doresc sa ma reprezinte in instanta sunt ... (vezi toată discuția)