avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspend PFA-ul pentru a intra in concediu prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspend PFA-ul pentru a intra in concediu prenatal?

Buna ziua,
Am fost in somaj,intre timp mi-am facut un PFA (continuitate dupa somaj,perioada nu este intrerupta).
1.Ma intereseaza daca intru in prenatal/post natal suspend activitatea la PFA?
2.Mai pot avea venituri in aceasta perioada din PFA sau contracte civile?
3. Cum se calculeaza concediul prenatal,avand in vederer perioada somajului si apoi PFA-ul?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa cand intru in pre natal/post natal? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in somaj,intre timp mi-am facut un PFA (am continuitate dupa somaj,perioada nu este intrerupta). 1.Ma intereseaza daca intru in ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)